A la comarca de l’Alt Camp, al marge dret del riu Francolí, El Milà és un municipi caracteritzat pel seu terreny, completament pla, amb un paisatge típic, daurat i bell, emmarcat pels límits dels seus extrems interiors. L’entorn de la comarca ofereix al viatger tots els detalls típics de la zona i la possibilitat de gaudir de la grandesa de la cultura tarragonina.

La gràcia del municipi no sols resideix en la possibilitat que ofereixen els seus camins als amants del senderisme. Els paisatges del Milà permeten recórrer a peus, amb bici i fins i tot en cotxe. Les rutes marcades que recorren tota la comarca ens aproparan a l’encant del monestir de Santes Creus o de la muntanya d’Els Motllats.

Després de les llargues caminades que podrem fer, la comarca ens deixarà descobrir la delícia culinària dels calçots, amb sort admirant l’espectacular, imponent, força dels castellers, que els farà aixecar-se en construcció. Amants de la cultura i de la tradició, la gent del Milà convertirà la seva estada en un plaer per tots els sentits.